۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

سرپرست مرکز اورژانس تهران از وقوع حادثه انفجار گاز در جنب آباد شمالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر یحیی صالح طبری  در این باره اظهار کرد: ساعت ١٢:١۵ روز جاری یک مورد حادثه انفجار گاز در محدوده جنت آباد شمالی به سامانه ١١۵ اورژانس اطلاع داده شد.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش اولیه احتمال می‌دهیم که این حادثه تا ١٢ مصدوم نیز داشته باشد؛ اما باید جزییات بیشتری از حادثه مشخص شود و تا کنون چهار نفر به مرکز درمانی منتقل شدند.

رییس مرکز اورژانس تهران گفت: یک دستگاه موتورلانس، چهار دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل اعزام شدند.

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این باره گفت: ساعت ١٢:١۶ روز جاری صدای انفجار شدیدی در خیابان آبشناسان محله جوانمردان شنیده می‌شود که پیرو تماس‌های شهروندان سه ایستگاه آتش نشانی به همراه امکانات کامل به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: آتش نشانان در مدت زمان ۴ دقیقه به محل رسیده و مشاهده کردند که در یک ساختمان چهار طبقه که زیرزمین هم داشته است، حادثه رخ داده. در زیرزمین این محل یک واحد ۶٠ متری وجود داشته که انفجار شدیدی در آن رخ داده بود. در طبقه همکف نیز یک مغازه ساندویچی بود که خسارت‌هایی هم به آن وارد شده است. واحدی که انفجار در آن رخ داده بود تقریبا تخریب شده بود و در همین ساختمان و ساختمان‌های اطراف شکسته شدن شیشه‌ها مشاهده می‌شد.

سخنگوی آتش نشانی تهران گفت: در نهایت حدود شش یا هفت نفر دچار مصدومیت شده بودند که سه نفر وضعیت وخیم تری داشتند که یک آقا و دو خانم بودند. همه افراد به عوامل اورژانس تحویل داده شدند. ممکن است تعداد مصدومان بیشتر باشد که اورژانس باید این آمار را اعلام کند.

 


ملکی گفت: کارشناسان در محل حاضر هستند و هنوز به قطع علت حادثه را اعلام نکردند؛ اما با توجه به وضعیت انفجار گمانه زنی‌های اولیه در خصوص نشت گاز از یکی از وسایل گاز سوز بوده است.

 

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

 

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

 

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

۱۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز امروز در جنت آباد شمالی تهران+ تصاویر و فیلم

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار